SPAR POLISTE VERLENGDE VOORSTRAAT WIJK AAN ZEE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SPAR Poliste Verlengde Voorstraat Wijk aan Zee. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2023 om 14:32 Goede kwaliteit producten, broodjes waren echt warm en lekker! Heerlijk om zo je ontbijt te kunnen regelen zonder de deur uit te hoeven. Je moet er even op wachten maar het is het in mijn ogen zeker waard. Vriendelijke bezorging ook.
14 jan 2023 om 11:45 Op tijd bezorgd en verse producten.
5 jan 2023 om 10:10 140kg
24 sep 2022 om 14:06 Prima altijd lekkere broodjes en aardige mensen
15 sep 2022 om 13:42 They did not braught the right stuff i ordert 2times and replace it without telling. But overall service is pretty good
15 jul 2022 om 18:05 Ik bestel hier regel matig, alles goed verzorgd. Kan wel eens voor komen dat ze iets niet hebben,maar dan bellen ze altijd netjes of ik een vervangend product wil.
6 jul 2022 om 14:22 Lekker eten & snel en goed bezorgd. De pizzabroodjes waren lekker warm terwijl de gewone boodschap ook goed was. Ik had alleen perongeluk een broodje kaas ipv een pakje kaas besteld.
5 jul 2022 om 11:58 Fijn dat je ook boodschappen kan bestellen! Goed initiatief! Echter moest ik 2 uur lang wachten op wat boodschappen en een broodje… vind ik toch wel wat aan de lange kant. Even over gebeld naar en werd niet echt vriendelijk te woord gestaan, jammer!
4 jul 2022 om 8:28 Was echt perfect: lekkere lunch en gelijk wat boodschapjes besteld! Ga ik zeker vaker doen!
16 apr 2022 om 15:01 Werd half uur eerder bezorgd op zich prima, maar geef niet voor niks een bepaalde tijd aan. En had ciabatta's besteld en kreeg 2 hele andere broodjes. De rest was prima!
9 mrt 2022 om 14:08 Super handig om boodschappen te kunnen bestellen. Helaas heb ik niet precies gekregen wat ik had besteld. Zo kreeg ik een saucijzenbroodje ipv een mexicanobroodje en i.p.v. Eru Balans kreeg ik de volvette variant. De tros bananen bleek 2 bananen.
9 dec 2021 om 17:56 Heel fijn altijd snel en lekkere broodjes etc