SPAR SUPERMARKT

SPAR SUPERMARKT Dagelijks vers bij u Thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spar Supermarkt. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2022 om 15:01 Werd half uur eerder bezorgd op zich prima, maar geef niet voor niks een bepaalde tijd aan. En had ciabatta's besteld en kreeg 2 hele andere broodjes. De rest was prima!
9 mrt 2022 om 14:08 Super handig om boodschappen te kunnen bestellen. Helaas heb ik niet precies gekregen wat ik had besteld. Zo kreeg ik een saucijzenbroodje ipv een mexicanobroodje en i.p.v. Eru Balans kreeg ik de volvette variant. De tros bananen bleek 2 bananen.
9 dec 2021 om 17:56 Heel fijn altijd snel en lekkere broodjes etc
25 sep 2021 om 12:05 Lekker broodje maar om 90 minuten op een broodje te wachten, had ik beter zelf voor die €20,- een boodschapje kunnen doen.
11 sep 2021 om 17:35 Top heerlijk eten
6 aug 2021 om 13:34 Super broodjes (met name het broodje pulled salmon) , alles lekker vers en goed aangekleed. Ruime keuze en het is echt fijn dat je hier ontbijt/lunch kunt bestellen. Vriendelijke bezorger! Aanrader!
12 jun 2021 om 11:17 Top broodjes
27 feb 2021 om 13:57 Heerlijk en optijd.
21 feb 2021 om 16:16 Onwijs goed verzorgd eten en bezorging.
3 feb 2021 om 16:13 Hele lekkere broodjes. Genoeg beleg en goed verpakt.
12 dec 2020 om 13:58 Fantastische brunch, snelle en vriendelijke levering. Zeker voor herhaling vatbaar!
7 dec 2020 om 18:13 Lekkere broodjes, duurde echter wat lang voordat ze kwamen.